DE NIEUWE K3 IS TOP! K3-AFSCHEIDSSHOW - VLOG #16 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video neem ik jullie een week mee in m’n leven. Deze week ga ik naar de K3 afscheidsshow in de Heineken Music Hall in Amsterdam, ik breng een bezoekje bij de tandarts & m'n opa, ik krijg een echte Cortina fiets ontworpen door Just Janice & nog meer! Veel kijk plezier! 
Dikke kus! X

INBREKEN IN EEN VERLATEN PAND - VLOG #19 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video neem ik jullie mee naar de Belgische Ardennen. Ik vier pasen met m'n ouders en een vriendinnetje en ik sneak naar binnen in een groot verlaten hotel. Veel plezier en ik hoop dat jullie de video leuk vinden! 
Dikke kus uit Duitsland! X

FANMAIL VAN K3 ZOEKT K3 TOT NU + GIVE AWAY - VLOG #18 - Lisa Michels

Hooooiii!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. Deze video is speciaal voor jullie! Ik geef antwoord op de fanmail die ik heb gekregen tijdens de liveshows van K3 zoekt K3, maar ook de fanmail die ik na K3 zoekt K3 heb gekregen! En ik heb een Give Away! Je kunt een brief waar alle handtekeningen van de liveshow kandidaten van K3 zoekt K3 op staan winnen! Check dus het einde van de video hoe je kan winnen! 
Dikke kus! X

KRULLEN VOOR 3 DAGEN TUTORIAL - VLOG #17 - Lisa Michels

Haaaaai!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video verklap ik een van mijn beauty geheimpjes voor m'n haar. En ik laat jullie zien hoe ik krullen maak die tot 3 dagen kunnen blijven zitten! Hopelijk hebben jullie wat aan de tips en vinden jullie het een leuke video! Have fun!
Dikke kus! X