GROOTSTE BLUNDER, ONZEKERHEID & K3 - Q&A #2 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. Tijd weer voor een Q&A, dit keer heb ik alle persoonlijke vragen beantwoord. Ik vertel onder andere over m'n grootste blunder, mijn eigen onzekerheid en hoe ik daarmee omga. En ik vertel over hoe ik het vond om naar de K3 afscheidstour te gaan. Heb ik jouw vraag niet beantwoord? Check dan even m'n vorige Q&A, misschien heb ik 'm daar al beantwoord. Veel kijkplezier en ik hoop dat jullie wat hebben aan m'n tips! 
Dikke kus! X

MEET MY BOYFRIEND TAG - VLOG #15 - Lisa Michels

Haaai!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video stel ik jullie officieel voor aan m'n vriendje en doen we samen de "Boyfriend/Girlfriend Tag". Ik hoop dat jullie de video leuk vinden :D. 

Dikke kus! X Lisa en ook van Remy natuurlijk

BACKSTAGE bij BRANDSTOF met NANNE MEIJER & ZOMAER - VLOG #14 - Lisa Michels

Heeeey!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van K3 zoekt K3 en Miss Nederland. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video laat ik jullie de exclusieve backstage beelden zien tijdens de opnames van Brandstof op de Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI. Wil je het eindresultaat zien? 

Check dan HIER de video van BRANDSTOF:
https://www.youtube.com/watch?v=7OHe6...

Dikke kus! X
 

GET READY WITH ME FOR WORK & GIVE AWAY - VLOG #13 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video laat ik jullie zien hoe ik me klaar maak voor een dagje werken als model in Dusseldorf. Van wakker worden tot de deur uitgaan. Ook geef ik de Body Shop "Youth Cream" van de "Drops of Youth" lijn weg! 

Wat moet je doen voor de Give Away?
1. Post je favo ontbijt op jouw Social Media (Instagram, Twitter of
Facebook) en schrijf daarbij waarom de "Youth Cream" van de Body Shop zo goed bij jou zou passen. 
2. Zet in de beschrijving onder deze YouTube video dat je meedoet en zet de link van jouw Facebook, Instagram of Twitter erbij, zodat ik je foto kan zien.

Check voor meer informatie over de producten: www.bodyshop.be. Heel veel kijk plezier en een hele dikke kus! X Lisa