ANTWERPEN EN K3 MET JINDRA & SUZAN - VLOG #24 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. Wauw wat een gaaf weekend heb ik achter de rug! Een roadtrip naar Antwerpen met Suzan & Jindra. We zijn natuurlijk ook naar de afscheidsshow van K3 met staanplaatsen geweest in de Lotto Arena. Zo gaaf hoe we door jullie ontvangen werden en leuk om alle foto's en video's terug te zien! Verder moest er natuurlijk gerepeteerd worden met De Bende, want 12 juni is onze eerste optreden al in Putte (België). En ik moest ook nog even tussendoor langs de opticien voor m'n lenzen controle. Veel kijkplezier!
Dikke kus! X

KLAASJE'S BDAY, DYTG & GAATJES BOREN BIJ DE TANDARTS - VLOG #23 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video neem ik jullie mee naar de verjaardag van Klaasje in Antwerpen, ik ben op de DYTG samen met Nanne, Laura, Bobbie, Kaj & Alfredo. Ik laat jullie zien hoe er een aantal gaatjes geboord en gevuld worden bij de tandarts & samen met de meiden van Miss Nederland halen we meer dan 55.000 euro op voor Stichting Hulphond Nederland! Ik heb heel veel plezier gehad met het opnemen en editen van deze video! Hoop dat jullie hem leuk vinden :D. Fijne bevrijdingsdag! XXX
 

AUDITIE DOEN inclusief auditie BLUNDER - VLOG #22 - Lisa Michels

Maak nu kans op een rol in nieuwe afleveringen van de Disney Channel serie Jonge Garde! Ga naar http://www.disney.nl/prijsvraag/disne... en doe auditie. Heel veel succes! X

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. Deze video gaat over auditie doen. Ik laat jullie zien hoe ik me voorbereid op een auditie die ik afgelopen week had, wat de do's en don'ts zijn als je auditie gaat doen en ik vertel over m'n grootste auditie blunder. Ook heb ik een superkans voor jullie om mee te kunnen spelen in een nieuwe Disney serie! 
Dikke kus! X
 

VEED & BUSINESS IN FRANKFURT - VLOG #21 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. Ik neem jullie mee naar Frankfurt (Duitsland) waar ik een paar dagen was voor werk met vriendinnetjes en daarna ging ik meteen door naar VEED festival! Have fun! 
Dikke kus! X
 

ZINGEN BIJ DE BENDE - VLOG #20 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video neem ik jullie mee achter de schermen bij de fotoshoot van "De Bende". Sinds deze week is bekend gemaakt dat ik samen met Joyce Beullens het nieuwe gezicht ben van deze Belgische band. En ik neem jullie mee naar Marbella, waar Remy en ik zijn voor een fotoklus van Remy. Maar we hebben zelf natuurlijk ook geshoot! Veel kijk plezier! X

DE NIEUWE K3 IS TOP! K3-AFSCHEIDSSHOW - VLOG #16 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video neem ik jullie een week mee in m’n leven. Deze week ga ik naar de K3 afscheidsshow in de Heineken Music Hall in Amsterdam, ik breng een bezoekje bij de tandarts & m'n opa, ik krijg een echte Cortina fiets ontworpen door Just Janice & nog meer! Veel kijk plezier! 
Dikke kus! X

INBREKEN IN EEN VERLATEN PAND - VLOG #19 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video neem ik jullie mee naar de Belgische Ardennen. Ik vier pasen met m'n ouders en een vriendinnetje en ik sneak naar binnen in een groot verlaten hotel. Veel plezier en ik hoop dat jullie de video leuk vinden! 
Dikke kus uit Duitsland! X

FANMAIL VAN K3 ZOEKT K3 TOT NU + GIVE AWAY - VLOG #18 - Lisa Michels

Hooooiii!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. Deze video is speciaal voor jullie! Ik geef antwoord op de fanmail die ik heb gekregen tijdens de liveshows van K3 zoekt K3, maar ook de fanmail die ik na K3 zoekt K3 heb gekregen! En ik heb een Give Away! Je kunt een brief waar alle handtekeningen van de liveshow kandidaten van K3 zoekt K3 op staan winnen! Check dus het einde van de video hoe je kan winnen! 
Dikke kus! X

KRULLEN VOOR 3 DAGEN TUTORIAL - VLOG #17 - Lisa Michels

Haaaaai!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video verklap ik een van mijn beauty geheimpjes voor m'n haar. En ik laat jullie zien hoe ik krullen maak die tot 3 dagen kunnen blijven zitten! Hopelijk hebben jullie wat aan de tips en vinden jullie het een leuke video! Have fun!
Dikke kus! X

GROOTSTE BLUNDER, ONZEKERHEID & K3 - Q&A #2 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. Tijd weer voor een Q&A, dit keer heb ik alle persoonlijke vragen beantwoord. Ik vertel onder andere over m'n grootste blunder, mijn eigen onzekerheid en hoe ik daarmee omga. En ik vertel over hoe ik het vond om naar de K3 afscheidstour te gaan. Heb ik jouw vraag niet beantwoord? Check dan even m'n vorige Q&A, misschien heb ik 'm daar al beantwoord. Veel kijkplezier en ik hoop dat jullie wat hebben aan m'n tips! 
Dikke kus! X

MEET MY BOYFRIEND TAG - VLOG #15 - Lisa Michels

Haaai!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video stel ik jullie officieel voor aan m'n vriendje en doen we samen de "Boyfriend/Girlfriend Tag". Ik hoop dat jullie de video leuk vinden :D. 

Dikke kus! X Lisa en ook van Remy natuurlijk

BACKSTAGE bij BRANDSTOF met NANNE MEIJER & ZOMAER - VLOG #14 - Lisa Michels

Heeeey!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van K3 zoekt K3 en Miss Nederland. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video laat ik jullie de exclusieve backstage beelden zien tijdens de opnames van Brandstof op de Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI. Wil je het eindresultaat zien? 

Check dan HIER de video van BRANDSTOF:
https://www.youtube.com/watch?v=7OHe6...

Dikke kus! X
 

GET READY WITH ME FOR WORK & GIVE AWAY - VLOG #13 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video laat ik jullie zien hoe ik me klaar maak voor een dagje werken als model in Dusseldorf. Van wakker worden tot de deur uitgaan. Ook geef ik de Body Shop "Youth Cream" van de "Drops of Youth" lijn weg! 

Wat moet je doen voor de Give Away?
1. Post je favo ontbijt op jouw Social Media (Instagram, Twitter of
Facebook) en schrijf daarbij waarom de "Youth Cream" van de Body Shop zo goed bij jou zou passen. 
2. Zet in de beschrijving onder deze YouTube video dat je meedoet en zet de link van jouw Facebook, Instagram of Twitter erbij, zodat ik je foto kan zien.

Check voor meer informatie over de producten: www.bodyshop.be. Heel veel kijk plezier en een hele dikke kus! X Lisa