GET READY WITH ME FOR WORK & GIVE AWAY - VLOG #13 - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video laat ik jullie zien hoe ik me klaar maak voor een dagje werken als model in Dusseldorf. Van wakker worden tot de deur uitgaan. Ook geef ik de Body Shop "Youth Cream" van de "Drops of Youth" lijn weg! 

Wat moet je doen voor de Give Away?
1. Post je favo ontbijt op jouw Social Media (Instagram, Twitter of
Facebook) en schrijf daarbij waarom de "Youth Cream" van de Body Shop zo goed bij jou zou passen. 
2. Zet in de beschrijving onder deze YouTube video dat je meedoet en zet de link van jouw Facebook, Instagram of Twitter erbij, zodat ik je foto kan zien.

Check voor meer informatie over de producten: www.bodyshop.be. Heel veel kijk plezier en een hele dikke kus! X Lisa