FF OP VAKANTIE OUWE & MISS NEDERLAND - VLOG #35 - Lisa Michels

Heeeeey!!!

Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video neem ik jullie mee op mijn vakantie met Remy naar Marbella inclusief de voorbereidingen (lees waxsessie bij DELETE) & is het nog even spannend, want door vertraging met het vliegtuig op de terugvlucht moet ik heel hard haasten om op tijd te zijn voor de Miss Nederland finale in Studio 21, Hilversum. Hope u like it! Veel kijkplezier xxxx

SCHIJT AAN JE LIP voor KATWALK met BIBI?! - VLOG #34 - Lisa Michels

Heeeeey!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. Deze week heb ik opnames met Bibi Breijman voor KATWALK, moeten wij nou poep op onze mond smeren? Ik mag relaxen bij m'n huidcoach Hannah, ik ga lekker fietsen met Maatje & meer! Veel kijkplezier en een hele dikke kus uit Marbella! (Ik ben even een weekje op vakantie :D)
XXX

TELEFOON KWIJT NA #DRESSCODEJOSJE - VLOG #33 - Lisa Michels

Heeeeey!!!

Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video neem ik jullie mee naar de release van het fashionboek van Josje Huisman: #DresscodeJosje. Samen met Jelle Klerx van Onderzoeksbureau Glitters gaan we gezellig op roadtrip naar de party die in Club GOUD in Antwerpen is. Als we rond 1uur 's nachts bij Nederland de grens over rijden kom ik erachter dat ik m'n telefoon niet meer heb! We kunnen hem nergens vinden en hij ligt waarschijnlijk nog in Antwerpen! En ik kan je vertellen, dan slaat de paniek wel even toe...
Veel kijkplezier! XX

MIJN 5 BEAUTY GEHEIMEN + GIVE AWAY - Lisa Michels

Joehoeeee!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video verklap ik 5 van m'n beauty geheimen en heb ik een GIVE AWAY! Hoe kun je winnen?
1. Abonneer op dit kanaal
2. Like deze video
3. Tag je beste vriend/vriendin
4. Waarom wil je winnen?
Volgende week maak ik in m'n YouTube video de 3 winnaars bekend! 
Veel kijkplezier en ik hoop dat je wat hebt aan m'n tips en geheimpjes :D. XX


Nu al een Kristalpad kopen? Check dan deze link: http://www.kristalpad.com/ 

 

PYJAMA PARTY BIJ NORA & BELGIAN TUBE DAYS - VLOG #32 - Lisa Michels

Heey !!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. In deze video ben ik veel in België! Ik neem jullie mee naar de signeer sessie in St Niklaas. Ik heb een gezellige sleepover en kleine pyjama party bij Nora. En ik neem jullie mee naar de Belgian Tube Days in Antwerpen! Veel kijkplezier! xx

 

CELEB CRUSH & EERSTE ZOEN - Q&A #3 - Lisa Michels

Heeey!!!
Leuk dat je kijkt naar mijn video. Ik ben Lisa, de meesten kennen mij van Miss Nederland & K3 zoekt K3. Ik geef jullie een kijkje in m’n leven na K3 zoekt K3. Tijd voor weer een Q&A! Jullie hebben massaal allemaal leuke vragen gesteld, om precies te zijn heb ik dik 745 vragen gelezen! Wow, daar was ik wel ff mee bezig, hihi. Vragen over m'n vriendjes, eerste kus en celeb crushes komen voorbij, maar ook de vraag of ik er vrede me heb dat ik geen K3 ben geworden en nog veel meer! Veel kijkplezier! xx

ACHTER DE SCHERMEN BIJ SHOWNIEUWS + GIVE AWAY - VLOG #31 - Lisa Michels

Er is een nieuwe VLOG online + GIVE AWAY! In deze video neem ik jullie mee achter de schermen van de Show Update die ik sinds kort mag presenteren voor show.nl van SBS! Ik laat geheime cheat-trucjes zien, geef een kijkje in de studio, de regiekamer & de redactie. En ik geef 2x2 kaarten weg voor de Belgian Tube Days! Wat moet je doen?
1. Abonneer op m'n YouTube kanaal
2. Like m'n video op YouTube
3. Tag degene die je mee wilt nemen naar de BTD in de comments
4. Vertel erbij waarom je zo graag kaartjes wilt winnen
Liefs!! XXX

NOOIT MEER YOUTUBE OF NOOIT MEER OPTREDEN? - WOULD YOU RATHER TAG met RENEE - Lisa Michels

Samen met Renee van der Schoot, van FERZUZ, Road to Robinson & haar eigen kanaal nee ik de "Would you rather tag" op. Op dilemma's als nooit meer YouTube of nooit meer optreden, Remy of Maatje, natte sokken of geen ondergoed en veel meer geven we antwoord. En wat zal ik als eerste doen als ik een jongen was? Check het antwoord in de video, hihi. Veel kijkplezier! XX

MAATJE IN THA HOUSE! - VLOG #30 - Lisa Michels

Dit keer een weekvlog van vorige week (25 tm 31 juli). Een week vol leuke dingen en een traantje. Maatje komt bij m'n ouders wonen, ik presenteer de Show Update bij SBS6 & ik treed op met de Bende bij het Herentals fietst-feest, Suikerrock in Tienen & de Oogstfeesten in Aalter. En tussendoor heb ik een gezellige sleepover met m'n vriendinnetje Milou :D. Hope you like it :D XXX

VREEMDGAAN met NIELS DESTADSBADER? -VLOG #29 - Lisa Michels

Kijk Is er Wifi in Tahiti terug via de VTM app, aflevering 14. 

In deze video neem ik jullie mee achter de schermen bij de opnames van het VTM programma "Is er Wifi in Tahiti". Samen met Niels Destadsbader, Joyce Beullens & Sven Riddersen. Ik heb 2 opnames voor FERZUZ met o.a. Lizzy van der Ligt! En ik maak 5 winnaars bekend die de give away winnen! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, met de code "LISA10" krijg je de komende 2 weken 10% korting op een Charlie Temple bril! Veel kijkplezier! XX

NINJA TURTLES RAP met DYLAN HAEGENS & DEZE PLEK behind the scenes - VLOG #26 - Lisa Michels

In deze video neem ik jullie mee achter de schermen bij het maken van de rap battle samen met Deze Plek & Dylan Haegens, ik ga op puppy 'kraamvisite' bij m'n nieuwe hondje, ik neem jullie mee naar het eerste optreden met De Bende & ik mag voor het eerst een lintje doorknippen! 
Veel kijkplezier! Dikke kus X

Klik hier voor de epische rap battle: http://45.gs/NINJATURTLERAP