Lisa Michels (1989) is bekend van K3 zoekt K3 & Miss Nederland en heeft een succesvol eigen YouTube kanaal. Als zangeres, danseres, presentatrice en model bundelt Lisa haar passie en professionaliteit.

Passion

Lisa is half Nederlands, half Zweedse en groeit op in Houten, vlak bij Utrecht. Haar passie toont al in een vroeg stadium in het leven: als jong meisje is ze altijd aan het zingen en dansen. Met haar jongere broertje speelt ze volledige musicals, en heeft als 4-jarige haar eerste balletles.

Profession

Op 12-jarige leeftijd begint Lisa serieus na te denken over een professionele toekomst in het dansen en zingen. Ze bezoekt verschillende dansacademies in Nederland, voordat ze beslist om de vooropleiding van Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam te volgen. Gedurende een periode van twee jaar reist ze elk weekend naar Amsterdam voor lessen in dans, zang en acteren – terwijl ze doordeweeks haar middelbare school afrondt.

In 2007 behaalt Lisa met succes de HAVO en wordt ze geselecteerd om de Bachelor-opleiding van Dansacademie Lucia Marthas te volgen. En in 2012 behaalt ze haar Bachelor voor All-round performer en All-round dans-docent.

Performance

Direct na het behalen van haar Bachelor diploma, kan Lisa meteen aan de slag als achtergrond danseres bij bekende Nederlanders en danst ze in meerdere shows. Ze wordt gevraagd door producer Wessel van Diepen voor de girlband “The Lips”, die in 2012 hun debuut single releasen “(You make the) Girls Go Wild”. Ook treedt Lisa op als achtergrond zangeres bij o.a. Byentl.

Naast haar dans- en zang carrière, is Lisa ook aan het werk als model. Zo heeft ze met grote namen als Barcardi, Afrojack & Chris Brown en YC jewels van Yolanthe Cabau gewerkt. In 2015 doet Lisa mee aan de “Miss Nederland” verkiezing en schopt ze het tot de finale. Kort daarna is ze te zien in het programma “K3 zoekt K3”, waar ze weer de finale behaalt met een kijkcijferkanon van 3,6 miljoen Nederlanders en Vlamingen.

Presentation

Hoewel Lisa is gezegend met de juiste ervaring, heeft ze nog steeds haar dromen, zoals een succesvolle carrière als zangeres en presentatrice. Zo is ze haar eigen YouTube kanaal gestart, waarin ze haar passie voor presenteren en zingen kan combineren.

Sinds juli 2016 is Lisa meerdere malen per week te zien als presentatrice en reporter bij Shownieuws op SBS6 en online.

Music

Sinds 2016 tourt Lisa elke zomer met de band “De Bende” door België. In de zomer van 2017 brengt Lisa haar eerste single “Wasted” uit, waarvoor ze speciaal naar Los Angeles is afgevlogen om de videoclip op te nemen.